Deal NCC


Kaos Bijak Jawa

  Sold Out

#BijakJawa inggih menika pakempalan tiyang jawi ingkang pengen weruh lan nglestareake budayane, carane wong jawa nyawang urip lan carane wong jawa ngurip-nguripi warisan kabudayan. kanggo dulur-dulur sing adoh monggo kumpul, yang cedhak monggo nyedhak, kanggo tukar kaweruh, ngelingake sangkan paran, sapa sira sapa ingsun, sapa sejatine  manungsa  jawa. karaktere manungsa kabentuk Amarga budaya, lan tata agama. ajining diri dumunung ana ing lathi kanggo sing mangerteni filosofi jawi.


34%
OFF

Rp 99,000 Rp 150,000

Kategori FASHION
Expire Date 31 Dec 2015
Sisa Stok 10
Berat (kg) 0